10 Dagen Beste Van Nepal

€ 429,-

Nu boeken?

Ontdek de magie en mystiek van Nepal tijdens deze reis vol bezienswaardigheden.

U vliegt naar de hoofdstad Kathmandu waar u onder andere de hindoe tempel Pashupatinath het centrale plein Durbar Square de grootste stoepa van Nepal en de goudgekroonde Apentempel ziet.
Maar ook de andere beeldschone koningssteden in de Kathmandu vallei komen aan bod: in Bhaktapur en Patan treft u op elke straathoek wel een kleurrijk ritueel kunstig bewerkte tempel of met houtsnijwerk versierd huis aan. U kijkt uw ogen uit!

Verder maakt u kennis met Pokhara gelegen aan de voet van de Himalaya aan het Fewa meer waar u heerlijk kunt wandelen fietsen en roeien. Het uitzicht op de bergtoppen is er adembenemend mooi!
Voor velen is het hoogtepunt van een reis door Nepal een verblijf in het Chitwan Nationaal Park.
De kans is groot dat u er de Indische neushoorn in het wild ziet. Maar in het ongerepte gebied leven ook tal vogels herten apenkolonies beren tijgers olifanten en krokodillen. Een onvergetelijke excursiereis!

Meer informatie of direct boeken?

Populair in Nepal

  • Kathmandu

    7 Dagen Bijzonder Nepal

    7 Dagen Bijzonder Nepal

    v.a. € 429,-

Snel een reis zoeken

Populair en Goedkoop


 

ANVR SGR ideal

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.